Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Διαδικτυακός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη και μέλος της ΟΝΝΕΔ ο ψευδομάρτυρας Γ΄


Με την πλήρη αποδόμηση του ψευδομάρτυρα Γ΄ (Θεοκλή Χιώτη) ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου.

ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006

Καταρχάς, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2006, όταν επισκέφθηκε δήθεν τα γραφεία του κόμματος στην οδό Σωκράτους 48.

Όμως, εκείνη την περίοδο η Χρυσή Αυγή δεν διέθετε καν γραφεία στην Αθήνα!
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Νικόλαου Μιχαλολιάκου, τα γραφεία του κόμματος (σ.σ. βρίσκονταν επί της οδού Σολωμού 74) είχαν κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2005 μετά από επίθεση που δέχθηκαν από παρακρατικούς-αναρχικούς και είχε ανασταλεί κάθε πολιτική της δραστηριότητα.

Το κόμμα απέκτησε ξανά γραφεία 1,5 χρόνο μετά, ήτοι τον Μάιο του 2007 όταν και άνοιξαν για πρώτη φορά τα γραφεία επί της οδού Σωκράτους 48!

Ο "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ"…  ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είπε ότι τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στη Χρυσή Αυγή (από τον Μάιο του 2006 και μετά δηλαδή), ένα από τα άτομα που έβλεπε πιο συχνά στα γραφεία και του έκανε ιδεολογικό μάθημα, ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όμως, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις αρχές Μαΐου 2006 υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας μάλιστα διήνυσε στην 35 ΜΚ στο Σταυροβούνι της Κύπρου και συνεπώς δεν βρίσκονταν στην Αθήνα!

ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2009

Ο Χιώτης ισχυρίστηκε ότι ως μέλος της Χρυσής Αυγής διαπίστωσε ότι το κόμμα έκανε συνέδριο κάθε χρόνο είτε στο Άλσος Στρατού (!) είτε σε κάποιο ξενοδοχείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε συνέδριο του 2009 στο οποίο εκλέχτηκε Α΄ Υπαρχηγός ο Κασιδιάρης και Β΄ Υπαρχηγός ο Παναγιώταρος.

Μόνο που η Χρυσή Αυγή δεν κάνει συνέδρια κάθε χρόνο και κυρίως δεν έκανε το 2009. Τα συνέδρια του κόμματος είχαν γίνει το 2007 και το 2011 όπως προκύπτει από πληθώρα δημοσιευμάτων, ενώ ουδέποτε είχαν εκλεγεί «Υπαρχηγοί». Ο μάρτυρας Γ΄ βεβαίως τα αγνοεί αυτά, πολύ απλά διότι δεν είχε καμία σχέση την επίμαχη περίοδο με την Χρυσή Αυγή.

ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ

Μετά από τα συνέδρια, ο θρασύτατος και ψευδολόγος μάρτυρας έπεσε σε νέα γκάφα. Με μελοδραματικό τρόπο περιέγραψε ότι συμμετείχε σε «πογκρόμ κατά μεταναστών ως μέλος τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής με καθοδηγητή τον Γιώργο Γερμενή, στις 12 Μαΐου 2011, αμέσως μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη. Επί αρκετή ώρα ο μάρτυρας ανέλυε με γλαφυρό τρόπο πώς ο Γερμενής τους έδινε εντολές να επιτίθενται σε αλλοδαπούς και τους έλεγε «ό ,τι κινείται σφάζεται».

Στην πραγματικότητα, τίποτε από αυτά δεν είχε συμβεί. Το περιστατικό υπήρχε μόνο στην φαντασία του μάρτυρα. Ο Γιώργος Γερμενής όχι μόνο δεν έκανε επιθέσεις σε αλλοδαπούς, αλλά δεν βρίσκονταν καν στην Αθήνα στις 12ης Μαΐου 2011. Από τις 11 έως και 15 Μαΐου 2011 ήταν εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Βέλγιο για συναυλίες (στο δικαστήριο κατατέθηκαν τα αποδεικτικά των αεροπορικών εισιτηρίων και τα συμβόλαια με την εταιρεία).

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ…ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Συνεχίζοντας ένα παραλήρημα που θα το ζήλευε και ο «Βαρόνος Μυνχάουζεν», ο μάρτυρας Γ΄ μίλησε και για τις δήθεν εκπαιδεύσεις που πέρασε ως μέλος της Χρυσής Αυγής προκειμένου να μάθει «να σκοτώνει».

Ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος χώρος στον οποίο έκανε εκπαίδευση 2-3 φορές την εβδομάδα επί ένα χρόνο με εκπαιδευτή τον Γερμενή ήταν «ένα γυμναστήριο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, πάνω από την Λεωφόρο Αχαρνών και πλησίον της οδού Πιπίνου, το οποίο το έχει ένας αθλητής σωματοδομής με Ποντιακή καταγωγή».

Οι συνήγοροι του Γεώργιου Γερμενή δήλωσαν ευθαρσώς ότι κάτι τέτοιο είναι ψευδές και προκάλεσαν τον μάρτυρα να υποδείξει ποιο είναι το γυμναστήριο ώστε να ελεγχθεί εάν πράγματι ο Γερμενής πήγαινε εκεί.

Τότε ο μάρτυρας, μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί το ψέμα του, απάντησε ότι δεν είναι σε θέση να υποδείξει την οδό και τον αριθμό όπου βρίσκονταν το γυμναστήριο, ούτε να πει το όνομα του ιδιοκτήτη ή του γυμναστηρίου διότι δήθεν δεν τα θυμάται!

Ως δεύτερο χώρο εκπαιδεύσεων, ο μάρτυρας υπέδειξε τον Υμηττό και συγκεκριμένα το θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα (ναι, καλά διαβάσατε)! Εκεί ισχυρίστηκε ότι μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν στην ρίψη φωτοβολίδων, στην χρήση καπνογόνων και μαχαιριών χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Στην ερώτηση των συνηγόρων τι ώρες και μέρες πήγαιναν, απάντησε «πρωί Σαββάτου»:

«Παπαδέλλης: Δεν σας αντιλήφθηκε κανένας, ούτε όταν εκτοξεύατε ναυτικές φωτοβολίδες που φαίνονταν από χιλιόμετρα;
Μάρτυρας Γ΄: όχι, δεν είχε κόσμο.
Παπαδέλλης: Σάββατο πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι δίπλα από το θέατρο δεν υπήρχε κανένας;
Μ: όχι.
Παπαδέλλης: Ξέρετε από πόσο μακριά φαίνονται οι ναυτικές φωτοβολίδες;
Μ: όχι.»


«Το θέατρο Βράχων με τις παρακείμενες πολυσύχναστες αθλητικές εγκαταστάσεις»

Ως τρίτο σημείο εκπαίδευσης, ο Χιώτης ανέφερε τον χώρο «δίπλα από το σκοπευτήριο Χαϊδαρίου».
Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης Αντώνη Μαμή, δεν ήταν σε θέση ούτε να περιγράψει ούτε τον δρόμο από τον οποίο πηγαίνει κάποιος στο σκοπευτήριο Χαϊδαρίου.

Να σημειώσουμε ότι είναι εξωπραγματικό να δηλώνει κάποιος ότι μαζί με άλλα 20 άτομα πήγαινε επανειλημμένα χωρίς να γίνει αντιληπτός και έκανε παράνομα σκοποβολή δίπλα από το σκοπευτήριο Χαϊδαρίου, μία περιοχή πολυσύχναστη, που φυλάσσεται μέρα-νύχτα από στρατό και αστυνομία, ενώ ως γνωστόν υπάρχει μόνιμο κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας που διενεργεί ελέγχους στα άτομα που προσέρχονται αλλά και σε εκείνους που αποχωρούν.

Ακόμα πιο αστεία ήταν η δικαιολογία που πρόβαλε ότι: «πηγαίναμε εκεί, ώστε οι πυροβολισμοί μας να μην γίνονται αντιληπτοί, αφού καλύπτονταν από τα πυρά των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σκοπευτήριο». 

Λες και θα ήταν δύσκολο για τα εκατοντάδες άτομα που κινούνται εντός και πέριξ του σκοπευτηρίου, να αντιληφθούν ότι οι συγκεκριμένοι πυροβολισμοί ακούγονται απέξω!!! 

Από τις απαντήσεις του μάρτυρα έγινε αντιληπτό ότι όχι μόνο δεν είναι εκπαιδευμένος στην σκοποβολή, αλλά είναι τελείως άσχετος με το συγκεκριμένο άθλημα. Ειδικότερα, ισχυρίστηκε ότι η εξάσκηση γινόταν «με 45αρι πιστόλι από απόσταση 50 μέτρων σε έναν μικρό τετράγωνο ξύλινο στόχο που ήταν βαμμένος. Ρίχναμε 2-3 σφαίρες κάθε φορά».

Από 50 μέτρα και με 45αρι (ένα πιστόλι που έχει ισχυρή ανάκρουση και δεν προσφέρεται για ακριβή σκόπευση από μεγάλες αποστάσεις) το πολύ-πολύ να πετύχαινε το… βουνό πίσω απ’ τον ξύλινο στόχο. Όσο για τον «βαμμένο ξύλινο στόχο» και την εξάσκηση με μόλις 2-3 σφαίρες, τα σχόλια περιττεύουν...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ Γ΄: ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 Όπως φαίνεται από τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε πιο κάτω, ο Θεοκλής Χιώτης δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά εδώ και πολλά χρόνια φανατικός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ:

«σε κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου το 2009»


Επίσης, ο Χιώτης είναι διαδικτυακός φίλος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι παρακάτω διάλογοι προέρχονται από το twitter του μάρτυρα και έχουν ημερομηνία 23-24 Δεκεμβρίου 2012:




Τον Ιούνιο του 2012 έδινε συνέντευξη μέσα από το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην δημοσιογράφο Ισμήνη Νικολάου-Γκρίφιν, δηλώνοντας ότι "ακολουθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από τα εφηβικά του χρόνια".


Εκείνοι που τον έβαλαν να καταθέσει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους αντισυνταγματικούς σχεδιασμούς της Χούντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να ντρέπονται διότι χρησιμοποίησαν ένα άτομο το οποίο έχει νοσηλευθεί επανειλημμένα σε ψυχιατρική κλινική λόγω διπολικής διαταραχής. 

Μάλιστα, μία φορά ήταν τoν Σεπτέμβριο του 2013, λίγες μέρες πριν καταθέσει στον ανακριτή Γεωργουλέα. Έτσι ερμηνεύονται και οι ασυναρτησίες τις οποίες αναφέρει στην κατάθεσή του.


Να σημειωθεί ότι την ώρα που οι συνήγοροι υπεράσπισης έθεταν το ζήτημα των προβλημάτων υγείας του μάρτυρα, εκδηλώθηκε ένα κλίμα συμπάθειας από τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής Θανάση Καμπαγιάννη.