Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στην δίκη της Χρυσής Αυγής: Από ευρωπαϊκά κονδύλια μισθοδοτούνται ψευδομάρτυρες κατά του Εθνικιστικού Κινήματος


Μία ακόμα αποκάλυψη έγινε στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ο Πακιστανός Javied Aslam, ένας από τους ψευδομάρτυρες που είχε καλέσει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης για να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής, ομολόγησε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών ότι εργάζεται αμοιβόμενος από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Eρωτηθείς για το τι δουλειά κάνει και πώς βιοπορίζεται, ο Aslam απάντησε ότι είναι «διαπολιτισμικός μεσολαβητής»! Στην εύλογη απορία του Δικαστηρίου για το τι είναι αυτό, ισχυρίστηκε ότι είναι επάγγελμα σχετιζόμενο με την διευκόλυνση της πρόσβασης των αλλοδαπών στα νοσοκομεία και χρηματοδοτείται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία βγαίνουν κάθε 4, 6 ή 9 μήνες!

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πένεται, διάφορα άτομα βρίσκουν πολύ ωραίους τρόπους για να κάνουν τον επαγγελματία «αντιρατσιστή» και να κατηγορούν ψευδώς Έλληνες πατριώτες, έχοντας βέβαια την αμέριστη στήριξη των αργυρώνητων ΜΜΕ.

Το πιο αστείο σημείο της σημερινής κατάθεσης του Aslam ήταν όταν ρωτήθηκε πόσες επιθέσεις γνωρίζει να έχουν γίνει από την Χρυσή Αυγή σε βάρος αλλοδαπών.

«Τριακόσιες» απάντησε ο Πακιστανός. «Μα, 900 έχετε πει στην αρχική σας κατάθεση. Τώρα έγιναν 300;».

Η στιχομυθία αυτή είναι ενδεικτική του γεγονότος ότι όσα έλεγαν οι μάρτυρες στην ανάκριση ήταν παντελώς φτιαχτά και αποτελούσαν μέρος ενός σεναρίου που σκοπό είχε να κατηγορηθεί ψευδώς η Χρυσή Αυγή.

Με λίγα λόγια, η κατάθεση του Aslam περιορίστηκε σε γενικότητες χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένες ημερομηνίες, πρόσωπα και γεγονότα. Αναφέρθηκε σε δήθεν «εκατοντάδες επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών», των οποίων όμως δεν ήξερε τα πλήρη στοιχεία, αλλά μόνο τα μικρά ονόματα 3-4 εξ αυτών!

Δεν ήταν σε θέση να πει ποιοι ήταν οι δράστες, παρά μόνο είχε ακούσει από διάφορους συμπατριώτες του ότι κάποιοι εξ αυτών ήταν άτομα με μαύρες μπλούζες. Μάλιστα, δεν ήξερε ούτε αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις ή αν υπάρχουν εκκρεμή δικαστήρια για τα περιστατικά αυτά. Βέβαια, τέτοιου είδους αοριστίες δεν συνιστούν απόδειξη στα πλαίσια μίας ποινικής διαδικασίας.

Ήταν τόσο χαρακτηριστική η αδυναμία του Aslam να επικαλεστεί συγκεκριμένα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής, που το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσής του αναλώθηκε σε κατηγορίες σε βάρος της αστυνομίας. Δηλαδή, σε αντικείμενο άσχετο με τη δίκη.

Διαρκώς μιλούσε για υποθέσεις που δεν σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή, όπως για χρηματισμό αστυνομικών από αλλοδαπούς με τους οποίους είχαν παράνομες δοσοληψίες ή για περιπτώσεις κακομεταχείρισης αλλοδαπών σε αστυνομικά τμήματα και κέντρα φιλοξενίας την περίοδο 2012-2013.

Ο Aslam δέχθηκε επανειλημμένα την παρατήρηση από το Δικαστήριο, «τι σχέση έχουν αυτά με την υπόθεση που δικάζουμε;»

Mάλλον θα ήταν πιο ταιριαστό, ο Aslam να κατέθετε σε δίκη για «εγκληματική οργάνωση Δένδια-Σαμαρά» εάν αληθεύουν οι καταγγελίες για κακομεταχείριση αλλοδαπών σε κέντρα φιλοξενίας την περίοδο 2012-2013…

Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει αύριο 03 Μαρτίου στο Εφετείο Αθηνών.